Begeleidend schrijven indeling - VV Gorssel

Begeleidend schrijven indeling

Indeling jeugdelftallen 2018-2019 V.V. Gorssel

Beste jeugdspelers en ouders/ verzorgers,

In de afgelopen periode heeft het jeugdbestuur samen met alle leiders en trainers om de tafel gezeten om voor komend seizoen de juiste teamindelingen te verzorgen. Deze indeling is elk jaar weer een belangrijk punt voor zowel jeugdspelers als voor hun ouders/ verzorgers. We zijn ons er van bewust dat wij als V.V. Gorssel niet iedereen tevreden kunnen stellen, maar zijn daarnaast van mening dat wij alle beslissingen wel overwogen hebben genomen.

Vanaf komend seizoen gaan er op zaterdagmiddag twee senioren teams voetballen. Hiermee willen wij, als V.V. Gorssel, de verbinding en doorstroom tot stand brengen tussen de JO17 en JO19 voor de komende jaren naar het eerste elftal van V.V. Gorssel.

De zaterdag op Sportpark Gerstlo wordt zo een bruisend en gezellig gebeuren van teams die thuis spelen of terugkomen van een uitwedstrijd, met jongere of oudere broers en zusjes en/ of voetballende vaders en hun supporters. Kortom voor onze vereniging een nieuwe dynamiek!


Indeling 2018-2019

Bij het maken van de indeling voor het komende seizoen zijn onderstaande punten van belang geweest:

-          Leeftijd

-          Voetbaltechnische vaardigheden (indien keus is uit meerdere teams)

-          Inzet

-          Sociale aspecten/ vrienden

 

Bij een club als V.V. Gorssel wordt de indeling in de eerste plaats bepaald en beperkt door het aantal leden. Doordat de oudste spelers van een leeftijdscategorie ieder jaar moeten doorstromen naar de volgende categorie is het niet altijd mogelijk bestaande teams in stand te houden, hoe graag we dat ook zouden willen.

Komend seizoen starten de JO19-1, JO17-1, JO17-2, JO13-1 en JO13-2 met een minimale bezetting. Hiervoor is gekozen omdat er anders teams zijn met aantallen van zeventien tot achttien spelers. Dit vinden wij als V.V. Gorssel niet wenselijk.

De JO15-1 heeft meer spelers tot hun beschikking en zij gaan elke wedstrijd minimaal één speler aan de JO17 en één speler aan de JO13-1 uitlenen.

Dit uitlenen gebeurt op basis van roulatie. Voor het bij-/ uitlenen zijn vaste afspraken gemaakt. Deze afspraken zijn terug te vinden op de site van V.V. Gorssel.

Verder wordt er geprobeerd om het speelschema zo in te delen dat het bij-/ uitlenen van spelers makkelijk gaat. Hierbij zijn wij uiteraard wel afhankelijk van de KNVB.


JO17 en JO19

Met ingang van komend seizoen worden er voor de JO17 en JO19 teams betaalde trainers ingezet om zo de visie van V.V. Gorssel naar de toekomst toe, kracht bij te zetten. In overleg met de trainers is er besloten dat de eerste weken van het nieuwe seizoen in het teken staan van het observeren en selecteren. De trainers kunnen, met de juiste argumenten en in overleg met het jeugdbestuur, na die eerste weken nog wijzigingen doorvoeren in de samenstelling van deze twee teams.

 

Eventuele wijzigingen in de winterstop

Mochten er tijdens de eerste helft van het seizoen nieuwe leden zich hebben aangemeld, dan kunnen er met de winterstop, indien mogelijk, nieuwe teams geformeerd worden. Wijzigingen kunnen dan ook plaatsvinden wanneer spelers op basis van inzet of voetbalvaardigheden toch niet blijken te passen in een team.


Heeft u ondanks bovenstaande informatie, nog vragen t.a.v. de indeling, dan kunt u zich uiteraard tot ons wenden. Graag maken wij dan een afspraak voor een gesprek.

 

Voorts is natuurlijk iedereen van harte welkom om zich aan te sluiten bij een team, zich aan te melden als lid van V.V. Gorssel en zo deel uit te maken van onze club!

  

Vriendelijke groeten,

Jeugdbestuur V.V. Gorssel

 

Dennis Bruggeman

Hilde Steenbakker

Job Dietrich

Albert Nikkels

Frank WouterseDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!